Cacao pudra, El Rubio 500gr, punga
- Pudra de cacao de alcalinizata, calitate premium, Octal – El Rubio are gust puternic de ciocolata, este ideala pentru prepararea bauturilor pe baza de cacao, a prajiturilor de ciocolata si a diferitelor deserturi.
- Alcalinizarea ajuta la neutralizarea acizilor din cacao, la obtinerea unui PH mai mare, la indepartarea gustului amar si la identificarea culorii si aromei pudrei de cacao.
- O pudra de cacao alcalinizata are o culoare mai inchisa si o aroma mult mai puternica in comparatie cu pudra de cacao netratata.
- Pulberea de cacao alcalina reprezinta ingredientul preferat a multori cofetari si patiseri, in coacerea prajiturilor si a produselor de patiserie, tocmai datorita gustului sau neted si a culorii intunecate si bogate.
- Aceasta prezinta avantajul de a se amensteca mult mai usor cu alte ingrediente si absoarbe lichidele mult mai repede.
- Pudratul de cacao alcalinizata este utilizat in inghetata, in amestecuri de cacao fierbinti, bauturi si siropuri de ciocolata si bomboane.
- Gradul de alcalinizare ofera pudrei de cacao un continut redus de grasime, si un important aport de antioxidanti benefici organismului nostru.
- Toate cremele, blaturile, sau aluaturile in care este adauga aceasta cacao alcalinizata, vor avea un gust excelent si o culoare senzationala.
- Acesta minunata pudra de cacao alcalinizata reprezinta o materie prima de calitate pentru cofetarii si patiserii care doresc sa obtina cele mai bune produse din acest domeniu.
- Cu cat este mai alcanizata, cu atat culoarea acesteia este mai inchisa.
- Cu toate ca boabele de cacao sunt folosite de mii de ani, abia in anul 1828, chimistul de origine olandez C.j.Van Houten a descoperit modalitatea prin care sa poata extrage majoritatea grasimilor din masa de cacao, totul pentru a produse pudra.
- Tot el a descoperit si efectele alcalinizarii pudrei de cacao.
- Exemplu de aplicații: mug cake, brownie de ciocolată, ciocolată caldă, inghetata, sorbet, chec, prajituri, glazuri, sosuri, mousse.
- Ingrediente: – 100% cacao + 20-22% unt de cacao.
- Origine: boabe de cacao din Africa de Vest.
- Informatii nutritionale pentru 100g produs:
- Valoare energetica pe 100g produs KJ – 1548 kJ
- Grasimi-Lipide – 21 g
- Valoare energetica pe 100g produs Kcal – 370 kcal
- Proteine – 19 g
- Glucide-Carbohidrati – 8.9 g
- Glucide, din care zaharuri – 0.4 g
- Sodiu-Sare – 0.04 g
- Grasimi, din care acizi grasi saturati – 13 g
- Depozitare: A se păstra departe de lumină și umiditate directă, la temperatura camerei.
Reviews
There are no reviews yet.